Elkészítés: A sertéshúst, 10 dkg bacont és a 2 keményre főzött tojást finomra daráljuk. Keverőtálba tesszük, fűszerezzük, és a brandyvel (konyakkal) ízesítjük. A sonka egyik felét apróra, a másik felét pedig nagyobb kockákra vágjuk, és a töltelékhez keverjük.
Egy kerek, közepes nagyságú jénai tálat kibélelünk baconnel, beletöltjük a tölteléket, felülre ismét baconszeleteket teszünk és jó meleg sütőben 1 óráig fólia alatt sütjük.
A sütési idő leteltével kivesszük a sütőből, ha kihűlt, hűtőszekrénybe tesszük még 2-3 órára. Éles késsel felszeleteljük, salátadíszítéssel tesszük az asztalra. Vajat és pirítóst adunk mellé.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.