Elkészítés: A radicchiót felaprítjuk, 10 dkg olvasztott vajon megfonnyasztjuk, hozzákeverjük az aprított fokhagymát, sózzuk, borsozzuk. A tűzről levéve hagyjuk kihűlni.
A tésztához az élesztőt kézmeleg tejben felfuttatjuk, majd a liszt, a cukor és olívaolaj hozzáadásával laza tésztát gyúrunk belőle.
A tésztát lisztezett deszkán kinyújtjuk, rákenjük a radicchiót, rámorzsoljuk a fetasajtot, megszórjuk a felaprított mentával, majd a kakaós csigához hasonlóan feltekerjük, kétujjnyi szeletekre vágjuk. A kész csigákat egy kerek sütőformába egymás mellé fektetjük.
180 fokra előmelegített sütőben kb. 25-30 perc alatt készre sütjük. Remek vendégváró, sör- vagy borkorcsolya.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.