Elkészítés: A tészta hozzávalóit gőz felett jól kidolgozzuk, majd a gőzről levesszük, és melegen, folyamatos keverés mellett a lisztet hozzádolgozzuk. 4 egyforma cipót formálunk belőle, fél órát pihentetjük, majd kisodorjuk, és tepsi hátoldalán sütjük.
A krémhez a lisztet, a cukrot és a vaníliás cukrot kikeverjük egy kevés tejjel, majd a maradék tejjel felfőzzük, mint a pudingot szokjuk. Hűlni hagyjuk, addig kikeverjük a margarint a porcukorral, majd a két krémet összedolgozzuk.
A süteményt összeállítjuk: az 1. lapra a krém felét kenjünk, a 2. lapra lekvárt, a 3. lapra a maradék krémet, majd a 4. lappal befedjük.
A máz hozzávalóit gőz felett összedolgozzuk, és a tészta tetejére simítjuk. Jó, ha egy napot áll, így kicsit megpuhul, majd szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.