Előkészítés: A gombát megtisztítjuk, és vékony szeletekre vágjuk. Megcsepegtetjük citromlével. A bazsalikomot és a petrezselymet leöblítjük, és apróra vágjuk. A paradicsomot forró vízbe mártjuk, héját lehúzzuk, kimagozzuk, és húsát apróra vágjuk.
Elkészítés: A húslevest felforraljuk, és a borsót kb. 15 percig főzzük benne. Leszűrjük, a levet felfogjuk. Közben a paradicsomot összekeverjük a bazsalikommal, és megsózzuk. A felfogott levesből elveszünk 3 evőkanállal, sóval, borssal ízesítjük, belekeverjük a mustárt, a cukrot, és erőteljes mozdulatokkal hozzákeverjük az olajat. Mély tálban összekeverjük a gombát, a paradicsomot, a borsót, és ráöntjük az öntetet. Betesszük a hűtőbe 10 percre, és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.