Elkészítés: A babot fölteszem főni, s a vízbe néhány babérlevelet dobok. Eközben a felaprított hagymát, póréhagymát, fokhagymát és a zellert kevés olívaolajon 7-8 percig fedő alatt párolom. Ha már összeesett, hozzákeverem a csíkokra vágott káposztaleveleket és a felkockázott paradicsomot is, további 5 percig főzöm. Az ételt a bab levével felengedem, és egy órán át rotyogni hagyom. Ezután kerül bele a bab, a só és a bors, és további 5 perc után már kész is. :) Friss, ropogós kennyérrel, pirítóssal vagy frissen sütött péksüteménnyel tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.