Elkészítése: Először elkészítjük a karamellt. Egy kis lábosban felteszünk 1 dl vizet 7,5 dkg cukorral, fakanállal gyakran megkeverjük. Közben a krémhez felforraljuk a tejet 7,5 dkg cukorral, a félbevágott vaníliarúddal. A 4 egész tojást felverjük, majd a tejhez adjuk (a tejből kevés tejet a tojáshoz adunk, majd így keverjük bele a tejbe, hogy ne csapódjon ki). Amikor kész a karamell, porcelán- vagy üvegtálba öntjük, majd a tojásos krémet ráöntjük. 180 fokra előmelegített sütőbe akkora edény teszünk, hogy a krémes tál beleférjen, vizet öntünk köré, és 20-30 percig hagyjuk gőzölődni. Ellenőrzésként hegyes kést szúrunk az édességbe: akkor jó, ha nem ragad rá a krém. Kivesszük, majd hagyjuk kihűlni. Tálra borítva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.