Elkészítés: A fogast sózom, borsozom, citromlével megcsurgatom, 1 órát a hűtőben pihentetem, majd forró vajban mindkét oldalát pár perc alatt megsütöm, melegen tartom.
A mártáshoz a vajat lassan felolvasztom, félreteszem, hagyom langyosra hűlni. Egy edényben vizet forralok, amelyre keverő tálat tudok helyezni. A 3 tojás sárgáját 3 evőkanál vízzel, kézi habverővel kikeverem, vízfürdőre teszem, addig keverem, amíg jó könnyed-habos lesz, majd a vajat is lassan fokozatosan hozzákeverem. Addig kevergetem, amíg a mártás besűrűsödik. (A tálnak nem szabad a vízfürdőbe érnie, és ne is lobogjon a víz, mert a tojás kicsapódik.)
Sózom, borsozom, ízlés szerint citromlével ízesítem.
Azonnal tálalom, mert csak frissen jó! A fogast a mártással leöntve, petrezselyemmel hintett főtt burgonyával kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.