Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, és sós vízben megfőzzük. A fogast leöblítjük, papírtörlővel megtöröljük, sózzuk, citromlével meglocsoljuk. Az ananászt megtisztítjuk, szeletekre vágjuk.
A krumplit leszűrjük, a vaj felével, a tejjel, a tejföllel és a tormával pürésítjük, melegen tartjuk.
A maradék vajat felolvasztjuk, a fogasfilék mindkét oldalát 4 percig sütjük, kivesszük a serpenyőből, a helyére tesszük az ananászt, és pár perc alatt átsütjük.
A halat a krumplipürével és a sült ananásszal tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.