Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, és sós vízben megfőzzük. A fogast leöblítjük, papírtörlővel megtöröljük, sózzuk, citromlével meglocsoljuk. Az ananászt megtisztítjuk, szeletekre vágjuk.
A krumplit leszűrjük, a vaj felével, a tejjel, a tejföllel és a tormával pürésítjük, melegen tartjuk.
A maradék vajat felolvasztjuk, a fogasfilék mindkét oldalát 4 percig sütjük, kivesszük a serpenyőből, a helyére tesszük az ananászt, és pár perc alatt átsütjük.
A halat a krumplipürével és a sült ananásszal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.