Elkészítés: A fokhagymát megtisztítjuk, majd összezúzzuk, a 3 dl vízzel felforraljuk, majd hozzáadjuk a tejet, illetve a leveskockát. Ízlés szerint tehetünk még bele sót. Mielőtt ezzel is felforrna, hozzáöntjük a tejszínt. Következő lépésben a keményítőt adjuk a leveshez oly módon, hogy előtte 3 evőkanál hideg vízben elkeverjük. Folyamatos keverés mellett még néhány percig főzzük. (Kevéssé fog csak besűrűsödni. ) Egy kis ideig hagyjuk hűlni.
Ezalatt lereszeljük a sajtot, melyet a tányér aljára helyezünk, majd rámerjük a levest, és meghintjük feketeborssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.