Elkészítés: A fokhagymát megtisztítom, majd apró kockákra vágom. A cseresznyepaprikákat szintén apró kockákra vágom. Ezután a fokhagymát és a paprikát egy serpenyőben kevés olajon megdinsztelem (kb. 7-8 perc, hogy egy kicsit ropogós maradjon).
A tésztát sós, olajos vízben készre főzöm, majd egy tésztaszűrő segítségével leszűröm. Visszaborítom a tésztát az edénybe, és újra felteszem a tűzhelyre, hozzáadom a fokhagymás paprikát, összekeverem, és kb. 1 percig még tovább melegítem, ha kell, kis olajjal meglocsolom és fűszerezem.
Tálaláskor az ízek kedvéért egy kis tejföllel meglocsolom. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.