Elkészítés: A fokhagymát megtisztítjuk és vékony szeletekre vágjuk. A tojásokat lazán habbá verjük, hozzákeverjük a tejet és annyi lisztet, hogy palacsinta sűrűségű tésztát kapjunk, sózzuk, őrölt fehérborssal fűszerezzük, végül belekeverjük a fokhagymát és a lereszelt sajtot.
Felforrósított serpenyőben megsütjük a palacsintákat.
Közben a felforrósított vajon megpirítjuk a gombát a póréval és sonkával, hozzáadjuk a kakukkfüvet, sózzuk, borsozzuk, felöntjük a tejföllel, sűrűsödésig főzzük.
A palacsintákat megtöltjük a gombás raguval, és ízlés szerint salátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.