Elkészítés: A tésztafőző vizet ízlés szerint előfűszerezem (vegeta, szárított zeller, só, kakukkfű, olívaolaj). A forrásban lévő vízbe beleteszem a tésztát és 9-10 percig főzöm. Utána a belső edényt kiemelem, és lecsöpögtetem a tésztát. Közben egy kis sepenyőben olívaolajon üvegesre pirítom az apróra vágott fokhagymát és hozzákeverem az apróra vágott pepperónit. Végül kiteszem egy tálba a tésztát, összekeverem a fokhagymás olívával, és azonnal tálalom.
Személyes hozzáfűzés: Ki kell próbálni! Mennyei!!!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.