Elkészítés: A tésztafőző vizet ízlés szerint előfűszerezem (vegeta, szárított zeller, só, kakukkfű, olívaolaj). A forrásban lévő vízbe beleteszem a tésztát és 9-10 percig főzöm. Utána a belső edényt kiemelem, és lecsöpögtetem a tésztát. Közben egy kis sepenyőben olívaolajon üvegesre pirítom az apróra vágott fokhagymát és hozzákeverem az apróra vágott pepperónit. Végül kiteszem egy tálba a tésztát, összekeverem a fokhagymás olívával, és azonnal tálalom.
Személyes hozzáfűzés: Ki kell próbálni! Mennyei!!!!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.