Elkészítés: A tésztalap hozzávalóit összegyúrjuk, és a tésztát 2 részre osztjuk. Ezután a tepsi hátoldalának megfelelő nagyságúra nyújtjuk, és ráhelyezve, légkeveréses sütőben 160 fokon kb. 8-10 perc alatt egymás után szép világosra sütjük őket. A megsült lapot lecsúsztatjuk a tepsiről, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a tejet, a vaníliás pudingport és a cukrot felfőzzük, majd teljesen kihűtjük. A porcukrot és a margarint habosra keverjük, majd a kihűlt pudinggal összekeverjük.
Az egyik sütilapot beletesszük a tepsibe, rákenjük a pudingos krémet. Ezután a habhoz való hozzávalókat 3-4 perc alatt kemény habbá verjük, és egyenletesen a krémre kenjük, majd ráhelyezzük a másik sütilapot, és óvatosan megnyomkodjuk, hogy mindenütt érintkezzen a hab a lappal.
A csokimázhoz a kristálycukrot, a kakaóport és a vizet forrásig melegítjük, majd a tűzről levéve hozzákeverjük a margarint, és még melegen a süteménylap tetejére kenjük. Ezután hűtőszekrénybe tesszük, és csak másnap szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.