Előkészítés:
Vizet forralunk a tésztafőzéshez. A fokhagymát megtisztítjuk, és összevagdaljuk. A cukkínit megmossuk, megtisztítjuk, és hosszában vékony szeletekre vágjuk. A gombát megtisztítjuk, és azt is felszeleteljük.
Elkészítés:
A tésztavizet 2 evőkanál ételízesítővel és az olajjal elkeverjük. A cukkínit és gombát 3 percig főzzük benne, lyukas szedőkanállal vagy szűrővel kimerjük. A visszamaradt vízben a tésztát puhára főzzük. Leszűrjük, lecsepegtetjük. A fokhagymát a tejföllel, a tejszínnel, 1 dl vízzel és 1 mokkáskanál ételízesítővel összekeverjük, és 5 percig forraljuk. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük. Egy tűzálló tálat kivajazunk. Összekeverjük a tésztát a gombával, a cukkínivel és a fokhagymás krémmel. Beleöntjük a tűzálló tálba, megszórjuk a sajttal, és a sütőben kb. 30 percig aranyszínűre sütjük. Megszórjuk a dióval, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.