Elkészítés: A zöldségeket megtisztítom, kockákra vágom, enyhén sós vízben megfőzöm. Az almát is felkockázom anélkül, hogy a héját leszedném. A savanyú uborkát szintén kockára vágom.
Az öntethez a majonézt, a mustárt és a tejfölt összekeverem. Sózom, cukrozom. Ha elégedett vagyok az eredménnyel, akkor már csak a bors és a reszelt cirtomhéj következik. Általában ekkor még kell bele egy kevés citromlé és tejszín.
Beleforgatom az öntetbe a szeletelt hozzávalókat, és beteszem legalább 2 órára a hűtőbe.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.