Elkészítés: A káposztát és a burgonyát kockákra vágjuk. A vöröshagymát és a fokhagymát apróra vágjuk. A virslit felkarikázzuk.
A vöröshagymát kevés olajon megdinszteljük. Rátesszük a fokhagymát, hozzáadjuk a köményt, a majoránnát, megszórjuk a paprikával. Beletesszük a káposztát és a burgonyát, majd felengedjük vízzel. Sózzuk, borsozzuk, ételízesítőt adunk hozzá, és puhára főzzük.
Ha a burgonya és a káposzta is megpuhult, a liszttel elkevert tejföllel behabarjuk.
A virslikarikákat kevés olajon átpirítjuk, és a leveshez adjuk. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.