Elkészítés: 1. A megtisztított fürjeket enyhén sózzuk és grill fűszerrel megszórjuk.
2. A tepsibe egy kis olajat öntünk, majd beletesszük a fürjeket, ezután rátesszük a baconszeleteket.
3. A meghámozott és kockára vágott burgonyát olajozott tepsibe rakjuk, megsózzuk, egy kevés vizet öntünk rá.
4. Fóliával letakarjuk, és előmelegített 180 C fokos sütőben 45 percig sütjük a húst és a krumplit. Ha megsült, még pár percig pirítjuk a tetejüket.
5. Tálaláshoz szoktam készíteni tzatziki salátát. 3-4 db uborkát meghámozzuk, majd lereszeljük. A reszelékből kinyomkodjuk az uborka nedvét, majd külön tálba helyezzük. A reszelékbe teszünk fél gerezd fokhagymát felaprítva, majd az egészet összekeverjük tejföllel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.