Elkészítés: A fusilli tésztát sós vízben megfőzzük. A brokkolit 2 percre külön feltesszük egy csipetnyi sóval ízesített, 4,5 dl forrásba levő vízbe főzni. A brokkolit úgy szűrjük le, hogy a levét tegyük félre (jól hűtsük le). A gombát megtisztítjuk, és olajon addig pároljuk, míg elforrja a levét. Ekkor felöntjük a visszamaradt hideg fözőlében elkevert KNORR Serpenyős gombás csirke alappal. Néhány percig forraljuk, amíg besűrűsödik. Összekeverjük a lecsepegtetett főtt tésztával, a brokkolival és röviden összemelegítjük.
Javaslat: Friss petrezselyemzölddel és durva reszelővel reszelt mozzarella sajttal tálalás előtt megszórjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.