Előkészítés: A húst igényeink szerint felszeleteljük.
Elkészítés: A mártáshoz a vajat megolvasztjuk, és a lisztet világosra pirítjuk benne. A tejet és a tejszínt ráöntjük, majd folyamatosan kevergetve sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadjuk a tormát, megsózzuk, és cukorral, citromlével pikánsra fűszerezzük. A füstölt, főtt pulykacombot hidegen vagy kissé meglangyosítva, a meleg tormamártással előételként kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 475 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.