Meghámozzuk, megmossuk, és vékonyra reszeljük a burgonyát. Sóval, borssal és őrölt szerecsendióval fűszerezzük. Lemossuk a húst, szárazra töröljük, és minden oldalát bekenjük mustárral. Utána teljesen beborítjuk a burgonyamasszával, amit jól rányomkodunk. Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük a sertésbordát, és előmelegített sütőben 200 fokon (3. fokozaton) 50-60 percig sütjük. Levelekre szedjük, megmossuk és lecsepegtetjük a kelkáposztát, majd 2-3 cm széles csíkokra vágjuk. Forró zsiradékon megpároljuk, utána hozzáadjuk a zöldséglevest, és felforraljuk. Citromhéjjal, sóval, borssal ízesítjük, majd lefedve, közepes lángon 5-8 percig tovább főzzük. Hozzákeverjük a tejszínt, újra felforraljuk, és besűrítjük a keményítővel. Felszeleteljük a sertéssültet, és a káposztával körítve tálaljuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.