Elkészítés: A szalonnát apró kockákra vágjuk, és zsírjára sütjük. Szűrőkanállal a szalonnakockákat kiszedjük, a visszamaradt zsírban a hagymát megfonnyasztjuk. Rászórjuk a felszeletelt gombát, fűszerezzük erőteljesen sóval, borssal, zsályával, kakukkfűvel. Néhány percnyi párolás után meghintjük a pirospaprikával, felöntjük csontlevessel. Hozzáadjuk a babérlevelet, a felkarikázott kolbászt, a
félretett szalonnakockákat, és felforraljuk.
Belefőzzük a húsos derelyét, ha megfőtt, akkor a liszttel elkevert tejföllel besűrítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.