Elkészítése: Megtisztítjuk a báránycombot a faggyútól és az inaktól, leöblítjük, majd szárazra töröljük. A vöröshagymát megtisztítjuk, kockára vágjuk, és egy evőkanálnyi forró olajon üvegesre pirítjuk. Belekeverjük az oregano- és tárkonylevelet, a lisztet és a mustárt, majd pár perc forralás után levesszük a tűzről, és hagyjuk kihűlni. A combot megtöltjük a langyos töltelékkel, ráfektetjük a tárkonyágakat, és vastagabb cérnával összekötözzük. Tűzálló tálba tesszük, majd leöntjük a maradék olajjal. A lilahagymákat megtisztítjuk, félbevágjuk, és a hús mellé rakjuk. A 200 fokra (gázsütő: 3. fokozat) előmelegített sütőben kb. 25 percig sütjük, utána hozzáadjuk a megmosott, kimagozott és negyedekre vágott almát, majd újabb 25 percig sütjük. A zellert meghámozzuk, nagyobb kockákra szeljük, és forró vajon vagy margarinon megpirítjuk. Ráöntjük a citrom levét és 1,5 dl vizet, amellyel kb. 20 percig főzzük. Közben megtisztítjuk a burgonyát, kockákra vágjuk, hozzáadjuk a zellerhez, és további negyed órán át főzzük. Ha a zöldségek megfőttek, leöntjük a főzőlevüket, és krumplinyomóval pürét készítünk belőlük. Hozzáadjuk a forró tejet, sózzuk, borsozzuk, és őrölt szerecsendióval ízesítjük. A báránycombbal együtt tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.