Elkészítés: A megtisztított édeshagymát, a megmosott, leszárított zöldfűszereket apróra vágjuk. A konzerv kukoricát a levétől lecsepegtetjük.
A darált húst az előkészített hagymával, a zöldfűszerekkel, a szárított chilipaprikával, sóval, borssal ízesítjük, majd kézzel jól összedolgozzuk. Ezután vizes kézzel dió nagyságú gombócokat formálunk belőle, és bambusznyársakra húzzuk.
A körethez a forró olajon 10-15 másodperc alatt megfuttatjuk az aprított édeshagymát, a kicsi kockákra darabolt piros kaliforniai paprikát, majd rászórjuk a kukoricát, és magas tűzön rázogatva 3-4 perc alatt összepirítjuk. Közben sóval, borssal ízesítjük, majd mikor lehúzzuk a tűzről, meglocsoljuk a tequilával és kihűtjük.
Míg hűl, a húsgombócnyársakat meglocsoljuk az olajjal, és forró grillen kb. 15-20 perc alatt pirosra sütjük. Ha elkészültek, forrón, a hideg sült kukoricasalátával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.