Elkészítés: A káposztát szétvágom, kitorzsázom /az erősebb levelek vastag erét is kivágom/, feldarabolom. A megtisztított répákat karikára , a meghámozott krumplit kockára vágom, és ezt az egészet kb. 1,5-2 l vízben felteszem főni. Belenyomom a 3 gerezd fokhagymát, fűszerezem. Lehet, hogy nem lepi el a víz, de nem baj, mert főzés közben a káposzta összeesik.
Amíg fő, elkészítem a rántást, melybe belepirítok 2 mokkáskanál őrölt köménymagot is. Kis hűlés után beleteszem a pirospaprikát is.
A majdnem megfőtt levesbe belekarikázom a lecsókolbászt. A szokásos módon berántom, és a rántással együtt még egy kicsit főzöm, majd tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.