A mozarellagolyókat tegyük egy szűrőbe, a savót csepegtessük le.
A megmosott fűszerek leveleit aprítsuk össze, majd szórjuk rá a sajtra. Őröljük rá a borsot, csorgassuk rá az olívaolajat és a citromlevet.
Jól forgassuk össze, és pár órára tegyük a hűtőszekrénybe.
A dinnyéket vágjuk félbe, kanállal szedjük ki a magot, majd cikkezzük fel. A cikkekből éles késsel vágjuk ki a dinnye húsát, majd daraboljuk háromfelé.
Nagy tányérokon rendezzük el, a tetejére tegyünk a fűszeres sajtgolyókból, végül az egészet csorgassuk le kevés olívaolajjal és ízlés szerint daráljunk rá borsot. Friss fűszerágakkal díszítsük a tányérokat.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.