Elkészítése: A húshoz a fokhagymát megtisztítjuk, összetörjük, és a többi fűszerrel összedolgozzuk. A húst bedörzsöljük vele, de a bőrét ne érje. Kevés vizet aláöntve, lefedve puhára pároljuk. (Kuktafazékban, másfél deci vizet aláöntve, a betétre fektetve sokkal gyorsabban megpuhul.) Utána a húst kiszedjük, a bőrét most már éles késsel könnyen kocka alakban bevagdoshatjuk, és a vágatokat (sosem a bőrt!) a fűszerkeverék maradékával bedörzsöljük. Tűzálló tálra fektetjük, a bőrét szalonnabőrkével vagy sörrel megkenjük, és forró sütőben (200 fokon) szép pirosra sütjük. Sütés közben ajánlatos a bőrt időnként megkenni, csak akkor lesz nagyon ropogós.
A káposztához a hagymát apróra vágjuk, az olajon megpirítjuk, és a vékony szálakra vágott káposztát beleforgatjuk. Megsózzuk, ecettel meglocsoljuk, és fedő alatt, kis lángon, a saját levében puhára pároljuk. A végén az ízét cukorral “megszelídítjük”, majd a közben megtisztított, cikkekre vágott almát belekeverjük. Most már csak addig hagyjuk a tűzön, mialatt az alma megpuhul.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.