A csirkemellet megmossuk, vékony szeletekre vágjuk, és enyhén kiklopfoljuk.
A krémsajtot egy tálban elkeverjük a fűszerekkel, beletörjük a fokhagymát, jól összeforgatjuk, majd fél órára hűtőbe tesszük.
A csirkemellet meghintjük sóval, majd megkenjük a fűszeres krémsajttal, és a közepére helyezzük az előre megpárolt brokkoli rózsákat. Óvatosan feltekerjük, majd lisztbe, tojásba, és szezámos zsemlemorzsába forgatjuk.
A panírozott roládokat forró bő olajban aranybarnára sütjük, majd burgonyapürével, vagy rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.