Elkészítés: A combot 1,5 kanál ételízesítővel, a mustárral és a zúzott fokhagymával fűszerezzük, s egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. Másnap forró olajon minden oldalát megpirítjuk.
A lilahagymát nagyobb cikkekre daraboljuk, a répákat vastagra szeleteljük, tepsibe tesszük, és ízesítjük a maradék ételízesítővel és az aprított petrezselyemmel. Erre ráfektetjük a sertéscombot, meglocsoljuk a zsírjával, aláöntünk 2 dl vizet, és fóliával letakarva 200 hőfokos sütőben puhára pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
Tálaláskor a sült zöldségeket tányérra rendezzük, és ráfektetjük a felszeletelt combot.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.