Elkészítés: A combot 1,5 kanál ételízesítővel, a mustárral és a zúzott fokhagymával fűszerezzük, s egy éjszakán át a hűtőben pácoljuk. Másnap forró olajon minden oldalát megpirítjuk.
A lilahagymát nagyobb cikkekre daraboljuk, a répákat vastagra szeleteljük, tepsibe tesszük, és ízesítjük a maradék ételízesítővel és az aprított petrezselyemmel. Erre ráfektetjük a sertéscombot, meglocsoljuk a zsírjával, aláöntünk 2 dl vizet, és fóliával letakarva 200 hőfokos sütőben puhára pároljuk. Ezután levesszük a fóliát, és pirosra sütjük.
Tálaláskor a sült zöldségeket tányérra rendezzük, és ráfektetjük a felszeletelt combot.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.