Elkészítés: A zöldségekhez nem írtam mennyiséget, mert ízlés és gyakorlat kérdése. A vékony csíkokra vágott sárgarépát a zellerrel, a fűszerekkel kanálnyi olajon folytonos kevergetés mellett pirítom. Ha pattogni kezdenének a magok, ne ijedjünk meg. Mikor már megpirult a répa, beletehetjük az apróra szelt vöröshagymát. Erős lángon a wokban összepírítjuk, vigyázva, nehogy a fokhagyma megégjen. Ezután tesszük bele a zöldségeket, amelyeket előtte ízléses csíkokra vágtunk. Erős lángon pírítjuk, ha esetleg vizet kívánna alá, csak érzéssel, mert a dolog lényege épp a roppanós, fűszeres, ízletes zöldség, nem a szétfőtt izé... A paprikát a legvégén adjuk csak hozzá. Az ananászt lehet belefőzni is, vagy külön tálalni. A rizst külön edénybe főzzük készre, de a főzővízből azonos mennyiségű cukor és só, továbbá egy teáskanál citromlé és kurkuma nem maradhat ki.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.