Elkészítés: A tojások sárgáját a cukorral és a mézzel habosra keverjük, majd a diót, a lisztet, a sütőport és a tojások fehérjének keményre vert habját hozzáadjuk. Kikent, lisztezett tepsiben megsütjük.
A krémhez a tojássárgáját a liszttel és 3 dl tejjel simára keverünk, majd pépet főzünk belőle. Ha kihűlt, hozzákeverjük a tojásfehérjének a habját. A margarint 15 dkg porcukorral és a vaníliás cukorral habosra keverünk, és a kihűlt krémet hozzáadjuk. Rákenjük a tésztára, csokimázzal vonjuk be.
Lagzis süteménynek ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.