Elkészítés: A datolyát, a fügét, a szilvát, a diót, a körtét, a narancs- és citromhéjat apróra vágom. Hozzákeverem a mazsolát, a reszelt citrom- és narancshéjat, majd megöntözöm rummal, állni hagyom.
A tojások fehérjét a cukorral habbá verem, majd hozzákeverem a tojások sárgáját, a rumba áztatott gyümölcsöket és annyi lisztet, hogy hosszúkás cipókat tudjak belőle formálni.
A tetejét tojásfehérjével megkenem, hámozott fél mandulával díszítem, és mérsékelt tűznél megsütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.