Előkészítés: A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, és mélyedést nyomunk a közepébe. Az élesztőt beletördeljük 2 evőkanál langyos tejbe, elkeverjük 1 mk. cukorral, és a mélyedésbe töltjük. Kevés liszttel eldolgozzuk, és meleg helyen kb. 10 percig kelni hagyjuk. Ezután hozzákeverjük a maradék tejet, cukrot, a tojást, a kókuszreszeléket, a vajat, és alaposan eldolgozzuk. Meleg helyen kb. 45 percig kelesztjük.
Elkészítés: A mandulát, a mogyorót, az aszalt gyümölcsöket apróra vágjuk. Eldolgozzuk a marcipánnal, a kókuszreszelékkel és a tejszínnel. A tésztát téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük a masszával, és a hosszabbik oldalait középre hajtjuk (egymásra hajtjuk). A tepsit kibéleljük sütőpapírral, rátesszük a kalácsot, és a sütőben 180 fokon kb. 40 percig sütjük. (Nem szükséges előmelegíteni a sütőt.) A vajat megolvasztjuk, megkenjük vele a még meleg tésztát, és megszórjuk a kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.