Elkészítés: A burgonyákat meghámozom, nagyságtól függően 3-4 mm vastag karikákra vagy félkarikákra szeletelem. Sós vízben, 10-12 perc alatt puhára főzöm, leszűröm, hűlni hagyom. A cukkiniket 1/2 cm vastag karikákra vágom, mindkét oldalukat sózom, borsozom. Forró grillserpenyőben 1 evőkanál olajon mindkét oldalukat 2-3 perc alatt megsütöm.
A paradicsomokat forró vízbe dobom, meghámozom, 1 cm-es kockákra vágom. Az olívabogyókat kimagozom, negyedelem.
Az öntet összetevőit csavaros tetejű üvegbe adagolom, alaposan összerázom, tálalásig frizsiderben tartom.
Egy nagy tálba váltakozva elhelyezem az előkészített zöldségeket, olívabogyókat, frissen tartó fóliával lefedem, tálalásig hidegen tartom.
Tálalás előtt egy érett avokádó magját eltávolítom, a gyümölcshúst 1 cm-es kockákra vágom, hozzáadom a többi összetevőhöz, meglocsolom az öntettel, óvatosan összeforgatom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.