Elkészítés: A húst megmossuk, megtöröljük, kicsontozzuk, majd vékonyra szeleteljük.
A tepsit kizsírozzuk és kirakjuk a karikákra vágott burgonya felével, ezt követi a karikára vágott vöröshagyma, majd ráhelyezzük a zúzott fokhagymával, borssal és mustárral ízesített húsokat. A szeletekre vágott sárgarépával beterítjük, ezt a réteget is sózzuk, borsozzuk, majd rálocsoljuk a bort. Megöntözzük a tejföl felével és beborítjuk a szeletelt almával, paprikával, póréhagymával és a héjától megfosztott, karikára vágott paradicsommal. Megszórjuk kevés ételízesítővel, és betakarjuk a félretett burgonyakarikákkal. Ezt a réteget is
fűszerezzük sóval, borssal, meglocsoljuk a maradék tejföllel, végül megszórjuk reszelt sajttal.
Kevés vizet öntünk alá, fóliával betakarjuk, és 180-200 fokos sütőben megsütjük.
Amikor a hús és a burgonya is megpuhult, levesszük a fóliát, és a tetejét rózsaszínűre pirítjuk.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.