Elkészítés: A húst megmossuk, megtöröljük, kicsontozzuk, majd vékonyra szeleteljük.
A tepsit kizsírozzuk és kirakjuk a karikákra vágott burgonya felével, ezt követi a karikára vágott vöröshagyma, majd ráhelyezzük a zúzott fokhagymával, borssal és mustárral ízesített húsokat. A szeletekre vágott sárgarépával beterítjük, ezt a réteget is sózzuk, borsozzuk, majd rálocsoljuk a bort. Megöntözzük a tejföl felével és beborítjuk a szeletelt almával, paprikával, póréhagymával és a héjától megfosztott, karikára vágott paradicsommal. Megszórjuk kevés ételízesítővel, és betakarjuk a félretett burgonyakarikákkal. Ezt a réteget is
fűszerezzük sóval, borssal, meglocsoljuk a maradék tejföllel, végül megszórjuk reszelt sajttal.
Kevés vizet öntünk alá, fóliával betakarjuk, és 180-200 fokos sütőben megsütjük.
Amikor a hús és a burgonya is megpuhult, levesszük a fóliát, és a tetejét rózsaszínűre pirítjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.