Elkészítés: Első lépésben borsozzuk, sózzuk a csirkemelleket és félrerakjuk, míg a tölteléket kikeverjük.
Nagyon apróra vágva tálba kerül a gomba, a fokhagyma, bár szelet bacon és a petrezselyem, majd rá a tojás, a mustár és némi só. Ezt finomat összekeverjük, majd hozzáadjuká a reszelt sajtot és a zsemlemorzsát.
A húst kedv szerint kisebbekre és nagyobbakra szeletelhetjük - én is így tettem -, de maradhatnak nagyok is, hamar átsül.
Késsel mélyedéseket vágunk bele, mintha táskát akarnánk belőle csinálni. Alakítsuk jó nagyra, hagy férjen bele sok töltelék. Tehát meg is töltjük a lyukakat gazdagon, majd egy fogvájóval biztosítjuk. Hagymakarikákat pakolunk rájuk.
A tepsibe zsiradékot teszünk, ráöntjük a tejszínt, és mehet be a sütőbe lefóliázva. Amikor majdnem átsült a hús, levesszük a főliát, hogy színt is kapjon az étel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.