Elkészítés: A kenyeret kevés vízbe áztatom, majd kicsavarom. A paradicsomok kocsányát kivágom, kereszt alakban bevágom, majd 1 percre forró vízbe mártom, és kivéve hideg vízbe teszem. Ezek után a héja lehúzható róla.
A hagymát apróra darabolom, a fokhagymát kés lapjával szétnyomom, a paprikát és az uborkát apró kockákra vágom, majd mindet műanyag keverőedénybe teszem. A zöldfűszereket, a sót, a frissen őrölt borsot, az olívaolajat és a vörösborecetet is hozzáadva kézi mixerrel összedolgozom annyira, hogy szétzúzzam, de mégis maradjanak benne darabos alkotórészek itt-ott. Ez természetesen saját ízlésedre van bízva.
Hidegen állítólag szintén finom, de én sosem tudom megvárni, míg teljesen kihűl.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.