Elkészítés: A paradicsomok alját x alakban kiskéssel bemetsszük, leöntjük forró vízzel, majd 1 perc elteltével könnyedén meg tudjuk hámozni őket. Kis kockákra vágjuk, mehetnek a fazékba. Az uborkát hámozzuk, kockázzuk, a paprikát kockázzuk, a vöröshagymát pucoljuk, kockázzuk, a fokhagymát szintén, és zsupsz a fazékba. Rácsorgatunk 2 evőkanál olívaolajat és 1-2 teáskanál balzsamecetet, és jól összeturmixoljuk őket. Beleáztatjuk a kenyeret, azt is jól elkeverjük benne. Sóval, borssal ízesítjük és a hűtőben jól kihűtjük.
Tálalás előtt citromkarikákat fektetünk a tetejére, némi metélőhagymával és zellerszállal díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.