Elkészítés: A megmosott csirkemelleket kifilézzük, és hosszában félbevágjuk, így 12 szeletet kapunk. Sózzuk, borsozzuk, kicsit félrerakjuk.
A gesztenyemasszát vagy a megpucolt és kifőzött gesztenyét összetörjük, elkeverjük a csíkokra vágott aszalt szilvával és 1 evőkanál cukorral. Jól kidolgozzuk, ha nagyon száraz, akkor kis vajjal dúsítjuk.
Kiklopfoljuk a melleket, és megtöltjük a masszával úgy, hogy elfogyjon!
Feltekerjük, fogpiszkálóval rögzítjük, és tűzálló jénaiba vagy tepsibe rakjuk egymás mellé, leöntjük kis olajjal.
A zöldségeket megtisztítjuk, nagyobb darabokra vágjuk, és a hús mellé halmozzuk. Ételízesítővel és petrezselyemmel az egészet meghintjük, 200 fokon aranybarnára sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.