Elkészítés: A margarint a cukorral, a tojással és a vaníliás cukorral habosra keverjük. Belekeverjük a sütőporral összeszitált lisztet és a citromhéjat, alaposan összegyúrjuk. Viszonylag lágy tésztát kell kapnunk, ha nagyon keménynek érezzük, tejföllel lazítható. Legalább fél óráig hűtőben pihentetjük.
Kb. fél centi vékonyra nyújtjuk, kibéleljük a kosárformákat, és 180 fokon kb. 10 perc alatt megsütjük.
A gesztenyét habosra kavarjuk a cukorral, majd szép lassan hozzáadagoljuk a felvert tejszínhabot.
Megtöltjük a korarakat, és hűvös helyen picit pihenni hagyjuk. Kb. 20-25 darab lesz belőle.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.