Elkészítés: 1. A tojások sárgáját a porcukorral habosra keverjük, közben hozzáadva 6 kanál vizet.
2. A darált diót, a lisztet, és a sütőport elvegyítjük. A tojásfehérjékből kemény habot verünk, és a lisztes keverékkel felváltva óvatosan beleforgatjuk a tojásos masszába.
3. Elfelezzük, sütőpapírral bélelt tepsiben, előmelegített sütőben, kb. 190°C-on 2 lapot sütünk belőle.
4. A krémhez a margarint a porcukorral és a rummal jól kikeverjük, majd kétfelé vesszük.
5. A pudingot 3 dl tejben sűrűre főzzük. Ha kihűlt, a margarinos krém feléhez adjuk. A másik felébe beledolgozzuk a gesztenyemasszát. A pudingos krémet kenjük az alsó lapra, erre rákenjük a gesztenyés krémet, és lefedjük a másik lappal.
6. A mázhoz a csokit gőz felett felolvasztjuk, és belekeverünk 5 dkg vajat. A sütemény tetejére kenjük, amit a máz szilárdulása után szeletre vágva tálalunk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.