Elkészítés: 1. A sütőtököt megpucoljuk, felkockázzuk, majd kevés vajon kicsit megdinszteljük. Ezután felöntjük vízzel, és puhára főzzük. Miután megpuhult leszűrjük. Villával összetörjük, sózzuk, borsozzuk. Belekeverjük a krémsajtot, és homogénné dolgozzuk a tökkel.
A jércemellet filézzük, sózzuk, borsozzuk.
A gesztenyét megsózzuk, hozzáadjuk a csipet szerecsendiót, a 2 evőkanál tejet, hogy kenhető masszát kapjunk.
A jércemell felét lekenjük a gesztenyemasszával, a másik felét a szilvalekvárral, majd felgöngyöljük. Baconbe tekerjük, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük a jércemelleket.
220 °C-on letakarva sütjük 20 percet, majd levesszük a fedőt, és hagyjuk pirosra sülni (kb. 10 perc).
Szeletelve tálaljuk a krémsajtos pürével.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.