Elkészítés: 1. A sütőtököt megpucoljuk, felkockázzuk, majd kevés vajon kicsit megdinszteljük. Ezután felöntjük vízzel, és puhára főzzük. Miután megpuhult leszűrjük. Villával összetörjük, sózzuk, borsozzuk. Belekeverjük a krémsajtot, és homogénné dolgozzuk a tökkel.
A jércemellet filézzük, sózzuk, borsozzuk.
A gesztenyét megsózzuk, hozzáadjuk a csipet szerecsendiót, a 2 evőkanál tejet, hogy kenhető masszát kapjunk.
A jércemell felét lekenjük a gesztenyemasszával, a másik felét a szilvalekvárral, majd felgöngyöljük. Baconbe tekerjük, majd egy tepsibe egymás mellé helyezzük a jércemelleket.
220 °C-on letakarva sütjük 20 percet, majd levesszük a fedőt, és hagyjuk pirosra sülni (kb. 10 perc).
Szeletelve tálaljuk a krémsajtos pürével.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.