A sütőt 180 fokra előmelegítjük, majd egy 20x30 cm - es nagyságú tepsibe sütőpapírt feltetünk.
A piskótához 3 db tojást szétválasztunk, a fehérjéket 6 dkg cukorral kemény habbá verjük, majd hozzákeverjük a sárgájákat.
Ezután 7 dkg liszetet összekeverünk 6 gramm sütőporral, majd hozzáforgatjuk a tojásos masszához, és beleszórunk 10 dkg, nagylyukú reszelőn lereszelt gesztenyemasszát.
A masszát a tepsibe simítjuk és kb. 12 perc alatt megsütjük. Így elkészítünk és megsütünk még egy lapot.
A krémhez megfőzzük a tejben a pudingot, még melegen hozzákeverjük a cukrot és kihűtjük.
A kihűlt pudinghoz hozzáadjuk a villával összetört gesztenyét, a rumot és sima krémmé keverjük.
A tejszínt habbá verjük, majd összeforgatjuk a gesztenyés krémmel.
A krém 3/4-ed részével betöltjük a lapokat, a maradékot pedig a piskóta tetejére kenjük.
A tejszínt a fixálóval habbá verjük, majd tetszőlegesen kidíszítjük vele a sütemény tetejét, megszórjuk reszelt gesztenyemasszával és 3 - 4 óra hűtés után kockákra vágva kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.