Elkészítés: A túrókat villával összetörjük. A tojásokat szétválasztjuk, a sárgáját mindjárt a túróhoz adjuk, a fehérjét is, miután laza habbá vertük .A masszához hozzáöntünk kb. fél deci olajat és az ásványvizet, ízlés szerint sózzuk.
Közepes méretű tepsit kiolajozunk, lerakunk 2 réteslapot, megkenjük a masszával, utána rétegezzük egyenként a lapokat, amíg elfogynak a hozzávalók. A tetejére is 2 lap kerüljön, amit pár csepp ásványvízzel s olajjal megitatunk.
200 fokon sütjük először az alsó rácson 35-40 percig, majd középen, míg szép színt kap. Sütés után letakarjuk nedves konyharuhával, akkor nem száll, könnyebb szeletelni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.