Elkészítés: Egy nagyobb tálban keverjük simára a lisztet, a tojások sárgáját, a vizet, a tejet és az olvasztott vajat. A tojásfehérjét külön verjük kemény habbá. Óvatosan, fokozatosan keverjük bele a cukrot. Az így felvert tojásfehérjét keverjük össze a tésztával.
A gofrisütőt célszerű még hideg állapotban egy kicsit megkenni vajjal. Ha felmelegedett, kb. 1/2 csésze tésztamennyiséget (sütőnként változó lehet) tegyünk a sütőbe, és valamennyire egyengessük el. Nem kell nagyon, mert magától úgyis eligazodik. Kb. 2-3 perc alatt megsül.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.