Vajon pirítsuk meg az apróra vágott hagymát és a megtisztított, apróra szeletelt fokhagymát. Adjuk hozzá a csíkokra vágott gombát, majd pároljuk 15 percig. A sárga- és fehérrépát, valamint a zellert vastagon reszeljük le, majd adjuk a gombához.
Ízesítsük pirospaprikával, borssal és a felszeletelt paradicsommal. A keveréket pároljuk meg, szórjuk meg liszttel, és állandó kevergetés közepette pirítsuk 2 percig. Öntsük rá a vizet, sózzuk meg, majd főzzük 10 percig, ha friss gombából készítjük, akkor tovább. Ízlés szerint ízesítsük friss vagy szárított zöld fűszerekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.