A megtisztított gombákból kicsavarjuk a szárat és más ételhez használjuk fel. A gombafejeket megmossuk, besózzuk és kivajazott tűzálló tálba helyezzük. Forró sütőben 5 percig sütjük. Közben elkészítjük a sajtmártást. Ehhez a tejfölben elkeverjük a tojássárgáját és a reszelt füstölt trappista sajtot. Kis lángon, állandó keverés mellett összemelegítjük, fehér borssal fűszerezzük. A sajtkrémet a gombakalapokba kanalazzuk és további 10-15 percre visszatoljuk a sütőbe. Közben a toastkenyereket szárazon megpirítjuk, bedörzsöljük a fokhagymával, majd megkenjük a maradék vajjal. Átlósan kettévágjuk, és ráhelyezünk 1-1 sajtkrémes gombát.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.