Elkészítés: 1 evőkanál olívaolajon megfonnyasztjuk a karikákra vágott póréhagymát, majd rádobjuk a felszeletelt gomba 90%-át. Ráöntjük az alaplevet, majd beledobjuk a zöldfűszereket.
Míg a leves fő, a maradék gombát megpirítjuk a vajon, melegen tartjuk.
A levesből kivesszük a fűszereket, a többit simára turmixoljuk. A másik evőkanál olívaolajjal és a liszttel rántást készítünk, felengedjük a tejszínnel, majd besűrítjük vele a levest. Sózzuk, fehérborssal fűszerezzük, majd felöntjük a borral. A megfelelő sűrűségűre főzzük.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.