Elkészítés: 1 evőkanál olívaolajon megfonnyasztjuk a karikákra vágott póréhagymát, majd rádobjuk a felszeletelt gomba 90%-át. Ráöntjük az alaplevet, majd beledobjuk a zöldfűszereket.
Míg a leves fő, a maradék gombát megpirítjuk a vajon, melegen tartjuk.
A levesből kivesszük a fűszereket, a többit simára turmixoljuk. A másik evőkanál olívaolajjal és a liszttel rántást készítünk, felengedjük a tejszínnel, majd besűrítjük vele a levest. Sózzuk, fehérborssal fűszerezzük, majd felöntjük a borral. A megfelelő sűrűségűre főzzük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.