Elkészítés: A húst nagyobb kockákra vágjuk. Felhevítjük az olajat egy vastag aljú serpenyőben, majd a húst kisebb adagokba beletéve minden oldalon egyenletes barnára pirítjuk, majd egy tálba kiszedjük.
A visszamaradt olajon átpírítjuk a finomra vágott vöröshagymát, a húst visszatesszük, és felöntjük a húsleves 2/3 részével. Lefedve kb. 1 óra alatt puhára pároljuk.
Ezután beletesszük az apró kockára vágott zellert, a vastagabb darabokra vágott gombát és a csíkokra vágott paprikát. Együtt pároljuk 10-15 percig. A lisztet elkeverjük a maradék húslevessel, és a raguhoz öntjük, rövid ideig tovább főzzük. Beletesszük az ananászt, jól átforgatjuk.
Burgonyapürével, párolt rizzsel vagy nokedlivel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.