Elkészítés: A hagymát kockára vágjuk, kevés olajon megdinszteljük. Hozzáadunk 60 dkg csíkokra vágott lapockát. Kis kakukkfűvel, sóval, kevés ételízesítővel, gyömbérrel, őrölt borssal fűszerezzük. 1-2 szelet apróra vágott füstölt szalonnát adunk hozzá (el is hagyható). Fedő alatt félig megpároljuk, majd hozzáadjuk az apróra vágott gombát, a zöldborsót, és ezekkel készre pároljuk.
Ha szükséges, kevés vizet adunk hozzá, kevés liszttel sűrítjük.
Párolt rizzsel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.