Elkészítés: A tasak tartalmát a tejföllel elkeverjük. A gombát megtisztítjuk, apró darabokra vágjuk, és a szószba keverjük. A hússzeleteket kiklopfoljuk, mindkét oldalát enyhén ízesítjük sóval, borssal, majd rájuk simítjuk a gombás szószt. A bazsalikomlevélkéket megmossuk, lecsepegtetjük, és elosztjuk a hússzeleteken. A szeleteket feltekerjük, és hajtással lefelé egy olajjal vagy margarinnal enyhén kikent hőálló tálba helyezzük. 175-200 fokra előmelegített sütőben 30-40 percig sütjük. Ízlés szerint az utolsó 10 percben reszelt sajttal megszórhatjuk.
Kínáljuk burgonyapürével vagy petrezselymes burgonya és zöldségek kombinációjával.
Elkészítési idő: 45 perc
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.